loisirs dans le camping moulin de serre

Wat is er te doen ?

Een ongebruikelijke activiteit die u zeker niet mag missen : Goud zoeken.

Elke dinsdag -en donderdagmiddag neemt een medewerker van het VVV-kantoor van Sancy-Artense u mee voor een goudzoeker kennismakingsessie en om in de Burande, de goudhoudende rivier die langs de camping stroomt, naar andere mineralen te zoeken.

Dankzij de kano activiteit kunt u de kloof ‘les Gorges de la Dordogne’ tussen de Corrèze en de Puy de Dôme of het Bort-les-Orgues meer ontdekken: Vertrek vanaf de brug Le Pont d’Arpiat op maar 2 km van de Moulin de Serre.

U kunt ook in de rivier en het meer zwemmen; er zijn verschillende plaatsen aan de oever van het meer tussen Singles en Bort, met een watersportcentrum vlakbij het kasteel Château de Val, en een survivalparcours in de bomen, gigantische opblaaskastelen in het water of huur een motorbootje.

Wat er nog meer te doen valt: Tochten te paard (Tauves, La Tourd’Auvergne, Chastreix-Sancy), een zomer rodelbaan (Le Mont-Dore), een gigantische kabelbaan “Fantasticable” (Super-Besse), een karting circuit, paintball (Bourg-Lastic), klimmen, paragliden en een luchtdoop (vliegveld in Thalamy op 15 km).

 
Recreatie tarieven 2023
KanoPrijs : halve dag ochtend of middag
Eenpersoonsplaats;Tweepersoonsplaats 16,00 €
Tennis Gratis
Groot verwarmd zwembad met whirlpool, open van 17/05 tot 18/09