Veel gestelde vragen

Hoe te reserveren ?

Online via onze internet site, of per post na ontvangst van de brochure (informatie aanvragen via internet of per telefoon op nummer 00 33 4 73 21 16 06)

Hoeveel betalen we aan administratiekosten ?

€ 15 voor een verblijf vanaf 4 dagen, € 7.5 voor een kort verblijf, gratis in april, mei, juni en september.

Hoe kan ik betalen ?

Tijdens uw reservering met uw credit card of per bankoverschrijving.

Wanneer moet ik het restant bedrag betalen ?

Voor de accommodaties op zijn laatst een maand voor uw aankomst, door middel van het betalingsmiddel dat u het liefst gebruikt, voor een standplaats betaalt u bij aankomst.

Wat zijn de aankomst / vertrektijden ?

De stacaravans en bungalowtenten zijn vanaf 15 uur beschikbaar, de eindcontrole (properheid, uitrusting) vindt ’s morgens tussen 8 en 10 uur plaats. De borg wordt aan u terug gegeven op de dag van uw vertrek, met uitzondering van het geval dat er onregelmatigheden geconstateerd zijn bij de eindcontrole. Voor de standplaatsen is de aankomst vanaf 14 uur en het vertrek voor 12 uur ’s middags.

Worden dieren toegestaan ?

Ja, indien zij niet als agressief of gevaarlijk bekend staan worden dieren op de standplaatsen en in sommige accommodaties toegestaan. Ze moeten ingeënt zijn en te allen tijden aan de lijn gehouden worden.

Mag ik mijn auto op mijn standplaats parkeren ?

Ja, maar in het geval u laat thuiskomt, moet u uw auto op de parkeerplaats buiten de camping parkeren; Om de rust van onze gasten te respecteren, zal de slagboom vanaf 22.30 uur gesloten zijn.

Mag ik bezoekers ontvangen ?

Ja, dat kan uiteraard. Zij moeten hun auto op het parkeerterrein buiten de camping parkeren en zich bij de receptie melden om hun toegang tot de camping te betalen. En zij moeten op zijn laatst om 22.30 uur het camping terrein verlaten.

Mogen mijn bezoekers een nachtje blijven slapen ?

Nee helaas, dit kan uitsluitend met toestemming van de directie en in het geval dat het aantal personen niet hoger is dan het geautoriseerde aantal.