location d'emplacements de camping

Op vakantie met uw caravan of camper

Ontdek met Le Moulin de Serre, onze 3 sterren camping in de Puy de Dôme in Auvergne

Rust, ruimte en comfort : Dat zijn de woorden die de sfeer op de camping weer geven. Het terrein is vlak en de standplaatsen voor caravans en campers zijn ruim (95 tot 200 m²), bedekt met gras, begroeid met bomen en gescheiden door groene hagen. De meeste hebben een elektra aansluiting en een waterpunt in de nabijheid.

Kampeerplaats met privé sanitair in de Auvergne

Nieuw: op de camping 5 PRIVILIGE plaatsen met keukenhoek en privé sanitair.

De sanitair gebouwen (waarvan er een tijdens het laagseizoen verwarmd is) zijn functioneel : Met warm water, 10 douches voorzien van thermostaatmengkranen, 15 wasbakken (waarvan 6 in een hokje), baby badjes en sanitair voor mindervaliden en gehandicapten.

De campers die op een standplaats van de camping staan, hebben gratis toegang tot het service station om het afvalwater en chemisch toilet te legen en om het drinkwater bij te vullen.

Servicegebied voor campers

De campers die door het Puy de Dôme reizen kunnen het camper service station uiteraard ook gebruiken (€ 4).

En u kunt met uw camper voor een nacht op de buiten-parkeerplaats overnachten (€ 5).

De diensten op de camping : Het lenen of kopen van elektrische adapters, de verhuur van kleine koelkasten (H85,D53, B49 cm, hiervoor dient u echter wel de optie elektra 5 amp te kiezen) om in uw tent of de voortent van uw caravan neer te zetten.

U kunt, zelfs tijdens het hoogseizoen, op elke dag van de week aankomen en vertrekken. In het hoogseizoen raden wij u echter aan de zaterdag te vermijden: Minder verkeer op de camping en bij de receptie zal alles sneller gaan.

Een goede raad : Om een fijne kampeervakantie in de Puy de Dôme door te brengen, raden wij u aan om een tent van goede kwaliteit aan te schaffen, die (als u deze goed onderhoud) u vele fijne vakanties zal bezorgen. Denkt u er ook aan om lekker warme kleding mee te nemen en warme dekbedden, omdat het net als in de woestijn, in de bergen overdag erg warm kan zijn, maar de avonden en nachten kunnen fris zijn.