Welkom in de Puy-de-Dôme in Auvergne !

U bent op zoek naar een rustige camping in de Puy de Dôme om even heerlijk bij te komen? Een camping Qualité kwaliteitscamping in de Auverge met verwarmd zwembad, een jacuzzi, een tennisveld, om te ontspannen? Een camping met een familiale sfeer, een kids club en entertainment voor alle leeftijden? Een 3-sterren camping met vele faciliteiten, zoals een bar, een snackbar en brood? Een camping in Sancy-Artense met ruime standplaatsen en comfortabele bungalows en stacaravans ?

Voor een nacht, een weekend, een midweek, een week of zelfs nog langer, kom genieten van de geur van wilde bloemen, laat u in slaap wiegen door het geluid van de rivier, het getjirp van de vogels en de krekels, geniet van het wervelende ballet van de vlinders en de zweefvlucht van de Rode Wouw!

De voordelen van de Moulin de Serre: De gezelligheid van een camping met menselijke afmetingen (99 standplaatsen op een vlak 4 hectare groot terrein), vakantie in een prachtige beschermde en natuurlijke omgeving, aan de oever van een rivier en omgeven door beboste heuvels, vlakbij het Bort-les-Orgues meer en het Parc des Volcans in Auvergne (Het Nationale Vulkanenpark). De camping is geopend van ? 11 april 02 juni tot 21 september.

Na de epidemie van het coronavirus (informatie in de rubriek Nieuws) kondigde de regering op 28 mei de openingsdatum van campings voor Frankrijk op 2 juni aan. Goed nieuws: nu mogen Europeanen naar Frankrijk komen.

Tot heel snel !

Pascale & Michel JOUAN