services camping puy de dome

Heel erge dorst en lekkere trek ?

In de zomer kunt u uw dorst lessen in onze bar / ijssalon van 8 uur tot 22.30 uur, een voorbeeld van de prijzen; een espresso € 1.30, een glas met sap € 2,20, een biertje uit de tap € 2,5  een lokaal aperitief (Kir Birlou) € 1,90 en glas met wijn € 1,40.

Wij verzorgen uw afhaalmaaltijden en u kunt uiteraard ook ter plaatse eten van 18 uur tot 21.30 uur : Gebraden kip, pizza’s uit Auvergne (met kaas en ham uit de regio), friet, salades, vleeswaren en vlees uit de regio.

Een keer per week kunt u op reservering genieten van het Auvergnat diner met regionale gerechten, zoals een ‘Truffade’, ham uit de regio, ‘Kassfondue St Nectaire’ met worst en het is de gelegenheid om een aperitief of digestief uit de regio te proeven.

Vanaf 8 uur: Verkoop van gasflessen / camping winkeltje / drankjes / wijn uit Auvergne / verse producten, ijs, brood en warme croissantjes.

Heeft u zin om een keer aan de rand van het zwembad te ontbijten? Dat kan; u hoeft het alleen maar even de avond van tevoren door te geven.

Op dinsdag morgen is er markt ‘La Fromagerie des Bruyères’ (met de kaassoorten Saint-Nectaire, Cantal, Bleu d’Auvergne) en woensdagnacht La Ferme du Sancy (ambachtelijke vleeswaren).

In het voorjaar en in september : bar, afhaalmaaltijden ook ter plaatse eten, camping winkelje, brood en warme croissantjes van 8 uur tot 9.30 uur, 12 uur tot 13.30 uur, 17.30 uur tot 21.30 uur.