services camping puy de dome

Heeft u raad nodig, of inlichtingen ?

Tijdens het hoogseizoen is de receptie geopend van 8 uur tot 13 uur & van 14 uur tot 21 uur. Wij beschikken over toeristische brochures, praktische informatie, het weerbericht, een bibliotheek, gezelschapspelletjes, een televisie in de zaal van de bar en wij versturen uw post en verzorgen uw ontvangen post.

Wij bieden de volgende artikelen te koop aan: Ansichtkaarten van de camping, Wegenkaarten van Auvergne, wandelgidsen Sancy-Artense en Puy de Dôme.

Er zijn twee Wi-Fi systemen op de camping, een ervan is Noodo met gratis gelimiteerde toegang op de zone receptie, bar en de terrassen en het systeem Wificamping is in 2013 geinstalleerd door het gespecialiseerde bedrijf Osmozis : Betaalde toegang op het hele terrein van de camping.

Een voorbeeld van wat u betaald voor 2 verbonden apparaten: Voor 1 week € 19 en voor 2 weken € 29.

4 G mobiele telefonie ok.

Andere faciliteiten : Er zijn 2 wasserettes met een wasmachine en droogtrommel (met muntenautomaat van € 2), verhuur babypakket, verkoop van wegwerplakens.

5 over het terrein verdeelde barbecues (roosters 40x60).

Doe uw dierbaren een plezier en geef hen een cadeaubon die van het totale bedrag van het gereserveerde verblijf op een standplaats (camping, caravan, camper) af getrokken kan worden of van de huur van een bungalow of een stacaravan.